Den nakna sanningen – acne

Suck och stön. Jag är så trött på att se mig själv i spegeln just nu! Varför ska man som nästan 34-åring vakna upp och se ut som en tonåring i ansiktet? Nya finnar alla dagar, och jag får ingen bukt på dem! Emellanåt (en vecka nu och då) kan jag tycka att fejset har lugnat ner sej lite grann, men följande dag har jag tre nya bölder på gång igen.

WP_20150114_001(hmm, ser ju inte så farligt ut på bilden faktiskt som det gör i spegeln om morgnarna…)

Jag är trött på att inte kunna gå utanför dörren utan smink. Eller KAN kan jag väl. Men jag vill inte. Känner mig ofräsch och osnygg med alla röda (och vita, urk!) bölder i ansiktet :(

Och det värsta är att jag ju är jätteviktig med vad jag sätter i fejset. Jag använder bra produkter för rengöring, ansiktsvatten, dag- och nattcréme och peeling. Just så som jag blivit lärd att göra. Jag går aldrig och lägger mig med smink i ansiktet. Nu på vintern är huden extratorr, så nu fuktar jag huden mera än på sommaren. Precis som man ska göra. Orka!

Men men, jag får väl fortsätta spackla och vänta på att huden blir vuxen nångång!IMG_20150114_074225

Nå, nu är det slut på äckelinlägget, måste bara få skriva av mig lite :) Ha en bra dag!

5 kommentarer Lägg till

 1. Tanja skriver:

  Hmmm… Inte kul. Kanske din hy är yttorr fast du tar väl hand om den? En djuprengöring och ordentlig fuktbehandling hos kosmetolog kunde eventuellt hjälpa. Dricker du tillräckligt med vatten?

  1. Ninnu skriver:

   Näe, vatten får jag ju inte i mej… Just nu känns inte huden så torr faktisk, som tidigare i vintras.

 2. insulinadiabetes skriver:

  Jag har haft superproblem med acne :( Fick en tablettbehandling när jag var tonåring och en igen när jag var 21 (roaccutan). Sen har det varit bättre. Jag är väldigt yttorr men använder Dermalogicas produkter som jag tycker fungerar bra sen går jag på ansiktsbehandling hos bra och kunniga människor. Har du rätt produkter för dig? Be någon kolla i så fall så du inte lägger pengar på krämer som inte hjälper dig. Kram

 3. Hanna skriver:

  Hur huden mår har också massor att göra med vad man äter. Många intoleranser eller lätta allergier sätter sig gärna i ansiktet… För mig till exempel ser jag direkt när jag har ätit mjölkprodukter, jag får finnar mellan ögonbrynen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s