Äntligen massage!

on

Jag gjorde det! Äntligen har jag bokat tid till massage! Kanske jag ännu inte ska ropa hepp, eftersom jag inte ännu blivit masserad, men är nu ett steg närmare varjefall :)

Har senaste tiden haft problem med ryggen :/ Ingen värk eller så, men har svårt att lyfta saker, och det river till då jag ska plocka upp saker från golvet. Har sjuka muskelknutar på båda sidorna nere i ryggen, och det ska bli så skönt att nån lite knådar lite. Axlarna likaså (kontorsarbete, you know!).

Och vad är det som är så konstigt med att gå på massage då? Det gör ju alla (eller de flesta varjefall). Problemet är det att alla inte är lika kittliga som jag… Och känsliga. Mannen har försökt massera min rygg i några etapper, men det blir ingenting så jag skrattar, gråter, tjuter och ålar mig om vartannat.

En kommentar Lägg till

  1. insulinadiabetes skriver:

    Min sambo är också väldigt kittlig men det har fungerat jätte bra när vi gått på duo-massage. Personalen brukar kunna sånt :) Ha det så skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s