Inlägget som försvann

on

Gott nytt år på er kära!

Jag skrev ett långt inlägg häromdagen, som bara har försvunnit! Konstigt! För att trots att man glömmer att spara/publicera inlägget, brukar det ju sparas som utkast… Men inte denna gång. Kanske jag har publicerat det på nån annans blogg? Nå, nu har jag inte samma feeling som då, så jag kommer inte att skriva ner samma saker (skrev om salt och julklappar). Men vill ändå visa en del av mina fina julklappar jag fick. Måste ha varit ganska snäll år 2014 ;)

klsapps

Annars rullar ju vardagen på igen, efter alla ledigheter som helgerna fört med sig.  Det har varit skönt att vara mera ledig än vanligt, men tycker alltid det är kul att gå tillbaka till jobbet sen. Jag börjar klättra längs väggarna om jag stannar hemma för länge…

Tror våren kommer att gå fort. Vi ska åka till både Estland och Spanien i början av april, och nu är det ju bara tre månader dit längre! Kul! Och innan det skall jag få vara brudfrämma på min väninnas bröllop och så ska jag ju fylla år också :) Så tiden kommer säkert att gå fort. Men allt roligt gör också att jag pengstressar nu! Ska ha råd att shoppa på resorna ju! Och inhandla bröllopsgåva också (klänning till bröllopet fick jag i julklapp av min mamma). Och så måste jag boka tid till en massör, min rygg är helt i knut, och så vill jag ha min arm litegrann tatuerad (korrigering) innan resan också. Få se hur det blir. Kanske får jag leva på knäckebröd och keso resten av våren :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s