Hanna Boëthius gästbloggar, tips inför julen nr. 9!

9. Sov!

Ah, de vänner som bor på andra ställen kommer tillbaka, eller så åker du och hälsar på släkt och vänner någon annan stans. Det blir svårt att hinna med alla, och när ni träffas har ni ju så mycket roligt att prata om! Det blir lätt sena, sena nätter och tidiga morgnar. I år är det du som sätter dig själv i första hand, och ser till att du sover ordentligt. Lämna bort barnen, skicka ut sambon på soffan, huvudsaken är att du sover. Det här är ju såklart lite lättare om du har insulinpump än om du tar långverkande insulin, men passa in din sömn mellan dina vanliga injektionstider i så fall.

Hanna Boëthius kommer att fram till jul gästblogga här och ge oss 10 hälsosamma tips inför julen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s