Pargas Sockertoppar våren 2015

Tidigare i vår startade jag stödgruppen Pargas Sockertoppar för personer med diabetes i arbetsför ålder. Vi har nu träffats några gånger under året, och snart kör ett nytt verksamhetsår igång. Jag har försökt plocka ihop ett program för våren som alla ska tycka om. Nu har jag såklart valt sådana saker jag själv gillar :) Jag har höstens program också delvis redan planerat, men vi tar väl ett halvår i taget ;)

vår15Pargas Sockertoppar-idén är jag mycket stolt över. Jag har fått endast bra respons och jag hoppas att vi skulle nå flera personer med diabetes att haka på :) Titta in på Pargas Sockertoppars webbplats om du vill hänga med eller kontakta mig!

En kommentar Lägg till

  1. bebs81 skriver:

    Du ska vara stolt! Fint program på kommande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s