VIP-kväll på Kelovee

Kelovee är min absoluta favoritbutik här i hembyn. En butik som man alltid känner sig välkommen till. De har massor fina produkter, i alla prisklasser. Man kan gå in och säga vad man söker, säga sin budget och vips så får man fina tips av Minna och Tony, som äger butiken. De är serviceinriktade, och har hittat på ett koncept som verkar fungera i den här staden, en liten butik som säljer alltmöjligt!

NYTEIK~1

Igår var vi Pargas-bloggare inbjudna till Kelovee på VIP-kväll. Vi var sju bloggerskor på plats, syster Tanja, vännen Bebbe, Åsa, Kristina och så tjejerna bakom eventet; Malin och Paulina. Och då många bloggare träffas finns det många kameror. Men eftersom jag inte äger en ordentlig kamera, så blev det heller inga bilder :/ Fina bilder får ni titta på inne hos de andra bloggarna. Mina fina bilder är lånade från Kelovees hemsida.

Vi blev bjudna på glögg och pepparkakor, och så fick vi i lugn och ro gå omkring och titta/känna/pilla på produkterna. Skönt med stressfri shopping! Det blev en del små julklappar köpta, och så hittade jag små tomteglas (Sagaform) i kassen då jag kom hem :) Så glad jag blev! Tack Kelovee!

 

image_view

En kommentar Lägg till

  1. bebs81 skriver:

    Min ena luva var sönder, buhuu :(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s