Drömmer mig bort till Spanien

Nästa års arbetskalender börjar sakta men säkert fyllas, så jag passade på att planera in lite semester i vår. Då ska vi med mannen åka till Spanien på vår första gemensamma semester <3 Ska bli så skönt! Och trots att det ännu är 5 månader (!) till resan, så känns det redan så nära! Så nu ska ni få titta på lite fina bilder från resan till Spanien som jag gjorde med kompisen Linda i somras.

WP_20140729_009Vi träffade en söt tjej, Karima, som gjorde så fina hennatatueringar! WP_20140729_023Bästa maten på Stone Grill. WP_20140730_003Aaaah, poolen! WP_20140730_012

3 kommentarer Lägg till

 1. insulinbella skriver:

  Blir inte alls lite avis ;) Har suttit och kollat resor fast till nästa höst (ja det är långt dit men men..) Men jag får nog vinna på en triss först men drömma sig bort kan man alltid göra! ;)

  1. Ninnu skriver:

   Jag skulle nog inte heller ha råd att resa så ofta om inte mina föräldrar skulle äga en lägenhet i Spanien… Fast visst blir flygen och maten en hel del att kosta också :( Du får börja lägga undan nån krona per dag, så kan ni åka bort hela familjen efter ett tag ;) Och barn under två år reser ju gratis!

 2. insulinbella skriver:

  Vad gött att ha en lght där!
  Mmm det är ju det att under 2 år så kostar dom någon hundra lapp för en flygbiljett men vips när dom fyller 2 så går priserna upp riktigt ordentligt :(
  Och jag är en sån där globetrotter som gärna reser långt bort och till nya ställen. Så såna resor som jag kollar efter kostar tyvärr rätt mycket för oss 4 i höst (dvs. från 40000:- med flyg och hotell sen tillkommer mat mm.) Så det är bara till att fortsätta drömma sig bort..
  Får önska mig många trisslotter i julklapp helt enkelt ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s