Dagen som förändrade mitt liv

on

Har ni redan tittat in på bloggen Finlandssvenska bloggare? Där finns vi alla samlade. Alla vi finlandssvenska bloggare. De ger tips på rubriker man kan använda, och den här ”Dagen som förändrade mitt liv” ville jag också använda.

För det är så självklart! Behöver inte end tänka två gånger vilken dag det är.

8.11.2011

Dagen då den lilla rosa insulinpumpen blev min kroppsdel :) Min lilla bukspottskörtel! Jag väntade mig en stor förändring i.o.m. insulinpumpen, men aldrig kunde jag tro att det skulle vara så stor skillnad! Det var som att lära sig hela sjukdomen på nytt, och att samtidigt lära sig använda den lilla apparaten. Det kändes krångligt i början (och visst känns det krångligt än idag ibland), men då jag redan första dagen märkte skillnaden på mina blodsockervärden, visste jag att this is the shit! Jag har skrivit ungefär en miljon inlägg om hur bra min insulinpump är, så ni får väl läsa tre år bakåt om ni vill veta mera :)

InstagramCapture_670296a9-493b-4d45-a649-d617d61c6632_jpg

Det är nu tre år sedan vi träffade varandra, den lilla rosa och jag. Och aldrig skulle jag byta tillbaka till insulinpennor. Insulinpumpen ger mig sån otrolig frihetskänsla av nån anledning och så är den ju bara så söt också :)

Trevlig världsdiabetesdag på er!

 

En kommentar Lägg till

  1. Linda Orre skriver:

    insulinpump rockar :))
    jag har haft pump sedan 2001, haft disetronic,cozmo deltec och nu Animas sedan några år tillbaks. har varit kär i alla mina pumpar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s