Diabetes-lehti 5/2014

on

Igår fick jag nyaste Diabetes-tidningen i postluckan, så som de flesta andra som är medlem i Diabetesförbundet i Finland. Men tycker inte ni att de piffat upp tidningen på senaste tiden? Jag kan mittiallt känna att de verkligen skriver till mig. Så kul! I detta nummer fanns massor att läsa. Ska krypa ner under täcket med tidningen ikväll. Detta ska jag läsa om:

– Om hur kvinnor med diabetes lättare drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar :( Inte så kul direkt, men bra att bli påmind om saken…

WP_20141021_005

– Kamratstöd! Jei!

WP_20141021_008

– Om hur man ska banta med typ 1 diabetes.

WP_20141021_006

– Och så ska jag läsa om min favoritläkare som jag gått hos se senaste åren. Så glad jag blev då jag såg en bild av Tapani Rönnemaa i tidningen :) Nu har han tyvärr gått i pension i somras, men jag är säker på att Hannu kommer att ta väl hand om mej :)

WP_20141021_007

Dessutom finns det en artikel om diabetesappar och om hur ofta man bör byta nålar och lancetter. DEN ska jag läsa, borde verkligen byta lancett i fingerstickaren oftare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s