Vad bär ni med er?

Att en diabetiker bär med sig en massa saker i handväskan är ju inget nytt… Förutom  blodsockermätare, juiceburkar och druvsocker har jag med en påse med lite alltmöjligt :)

WP_20141001_007Här finns det mesta: kanyler, reservoarer, grejen som man skjuter kanylerna med, engångssprutor, kortverkande insulin i ampull, långverkande insulin i penna, batterier både till pumpen och till blodsockermätaren (Bayers mätare larmar inte innan batterierna är slut, utan då de är slut så är de slut…), lancetter och nålar till insulinpenna. Allt som är bra att ha :)

3 kommentarer Lägg till

 1. insulinbella skriver:

  Har bara min blodsockermätare i princip med mig. Är jag ”extra duktig” så har jag ett extra infusionsset och en insulinpenna & några kanyler med mig. Men ska jag vara borta ett dygn eller så så har jag mer greker med mig.

  1. insulinbella skriver:

   Haha nä jag tar inte med mig några extra greker men grejer ;)

   1. Ninnu skriver:

    Några extragreker kan alltid vara bra att ha ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s