Varning för egoistinlägg…

on

För nån vecka sedan gjorde jag en make over på mitt huvud. Har haft svart/mörkt hår så länge jag kommer ihåg, men nu skulle det minsann bli nåt nytt :) Hade sett framför mej blonda lockar, men håret var av annan åsikt… Så det blev en rödkoppar istället. And I love it! Jag är så nöjd över att jag äntligen gjorde nåt kul med håret. Och då man är nöjd är det kul att ta nån selfie nu och då ;) Så här kommer några smakprov :)

ego

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s