Skrap

on

Idag kliade det på min mage, och jag skrapade. Det borde jag ju då inte ha gjort, eller kanske borde jag ha skrapat lite försiktigare… För på nåt vis har jag lyckats lossat på kanylen till insulinpumpen… Suck.

WP_20140923_003

Och jag som var så lycklig i morse då mätaren visade 6,3, och tänkte att nu äntligen börjar flunsan ge med sig :(

2 kommentarer Lägg till

 1. Anna skriver:

  Hej!
  Undrar om du skulle ha lust att berätta lite om din pump? Fördelar, nackdelar, vad du tycker om den etc. Kan man förresten koppla sensor till den?
  Har själv Accu-chekpump för 14e året. Upptäckte härom dagen att en av knapparna håller på att lossna (andra pumpen jag lyckats göra detta med). Således börjar det vara dags för en ny och vill kolla lite på andra typer, till min kan man t.ex inte koppla sensor.

  1. ninnukka skriver:

   Anna, jag ska absolut berätta om min pump! Ska försöka få ihop ett inlägg under dagen :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s