Höst och positivitet

Alla gnäller på att hösten är här. Jag ska lyfta fram några positiva saker.

– Jag var den enda som tyckte regnet var mysigt igår :) Då det är regnväder är det okej att hålla sej inomhus och inte göra nånting. Man måste inte ut och motionera (I know, Ängsvallatjejen, endel måste hajka där ute trots regnet :/ ), klippa gräset, tvätta fönster och alla andra ”måsten” då det regnar, man kan göra dem en annan dag.

– Då det blir kallare är det skönt att dra på sej tjocka kläder, höststövlar, mössa och vantar, väntar resan att få dra på mej vinterjackan :)

– Mina nya höstskor är mycket positiva :)

WP_20140923_002

Ibland måste man försöka se lite positivt i de tråkiga sakerna för att inte helt deppa ner sej. Jag tycker egentligen inte alls om hösten, för det betyder ju att favoritsommaren är över och det tar länge innan den kommer igen. Dessutom betyder hösten att vintern väntar bakom hörnet, och eftersom jag inte tål snö och halka, så blir jag ju inte precis glad av att tänka på det heller.

MEN, en skön filt, ett par tjocka yllesockor och en varm armhåla, då är hösten som bäst :) Men regn som smattrar mot rutan, och inga måsten så långt ögat kan nå <3

En kommentar Lägg till

  1. bebs81 skriver:

    Haha, jo jag hoppas på att den tiden snart är ett minne blott. Regn kan vara mysigt, om man får hålla sig inomhus. Och för mig som älskar ljus är ju hösten faktiskt bästa årstiden. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s