Dag tre…

on

… med kanylen på armen. Svårast är det att sova. Slangen är överallt. Oftast har jag ju kanylen i magen och pumpen där nånstans i närheten, men nu känns det som om både slang och pump är in your face mest hela tiden då jag ska sova. Försökte ha den fastclipsad i trosorna, men då kände jag mig fastspänd :) Annars har det väl gått bra. Blodsockret har varit helt okej-stabilt inga djupa plötsliga dalar som jag var rädd för. Men slangen har svårt att hållas innanför blusen :)

WP_20140910_004

Men att ha kanylen i armen är inget jag tänker fortsätta med. Ikväll får den åka tillbaka i magen igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s