Bloggarkryssning!

on

Jag ska åka iväg på bloggarkryssning med mina favoritbloggerskor, Tanja och Rebecka, i oktober. Det ska bli riktigt kul! Med favoritbåten Viking Grace dessutom!

blogiristeily-978x295

På kryssningen föreläser Malenami och Fru Z (som faktiskt är min barndomsbästis!). Intressant! Under kryssningen får man ta del av annat trevligt program också, så som private shopping :) Att Rebecka dessutom råkar ha födelsedag samtidigt ska ju också firas lite grann. De finska tangokungligheterna 2014 är ombord på söndagen, så  jag hoppas jag får lyssna till med också en sväng (jag diggar årets tangodrottning a lot!).

Så sånt, igen nånting kul att se fram emot :)

Ska du också på bloggarkryssning? Gå in här och boka din resa! Vi ses på Grace!

2 kommentarer Lägg till

  1. bebs81 skriver:

    Oh yeah, det kommer bli super! Ser såå fram emot det, och att fira min 27-årsdag. Eiku…. 😬😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s