Kanyl i armen

on

I morse larmade insulinpumpen om att insulinet börjar ta slut, 10 enheter kvar. Tänkte ju att det ju inte är nån panik, jag kan fylla på senare. Nå, det glömde jag såklart bort, och efter lunchen nåt tag var insulinet slut. –,– enheter kvar, nice. Och så hade jag ju sån klädsel så jag inte kommer åt mina kanylställen. Typiskt. Fick bortpillad genom kläderna den gamla kanylen, men den nya kanylen fick åka rakt i armen. Hmm. Det har jag aldrig testat förr.

Brukar ni ha er kanyl i armen?

Skulle jag ha mina 9 mm:s kanyler tror jag inte att jag skulle våga skjuta dit den, men nu har jag ju övergått till 6 mm:s kanyl. Äh, jag testar.

WP_20140908_001

Tror jag kommer att bli störd på slangen ganska fort… Dessutom tänkte jag ju inte efter vartåt jag skjöt, skulle kanske varit bättre att slangen pekat uppåt istället för ner. Nå, få se hur det går :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s