Ögonen…

on

Här har det varit tyst några dagar. Orsaken har varit en ordentlig förkylning! Precis som jag gissade blev jag sjuk efter att borrelios-dunderkuren tog slut. Tog sista antibiotikan på fredagen och förkylningssymptomen kom på lördagen.  Så jag var helt däckad sö-ti. Till råga på allt fick jag urinvägsinfektion på måndagen, så nu har jag ny ab-kur på igen. Jippii! (Av nån orsak brukar jag få uvi efter antibiotikakurer, troligen pga att egna immunförsvaret blir så dåligt, inte vet jag).

Men idag är jag tillbaka på jobbet. Hostar på, men annars mår jag bra :) Ikväll ska Pargas Sockertoppar ha första träffen denna höst, ska bli så kul att träffa dem igen!

Imorse var jag en sväng till Åbo för att besöka ögonpolikliniken. Först fotograferades ögonbottnen och sedan undersöktes de ännu av en ögonläkare. Det är så intressant då man får se bilderna! Hon visade bilderna från denna tagning och från förra gången och man såg tydligt en förbättring på båda ögonen! De vita ”grynen” var helt borta och blödningarna var mycket mindre (men tyvärr inte färre) än förra gången. Om nu min balans skulle bli pikulite bättre, så skulle de kunna försvinna helt och hållet! Så ingen laseroperation ännu, skönt!

WP_20140903_005

Ett blekt fejs och stora pupiller. Och usch såna påsar under ögonen! Det som är bra med att ha glasögon är att de täcker påsarna ganska bra :)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s