Testat en påse

on

Förra veckan (?) beställde jag några nya påsar för insulinpumpen från Medtronic. De har förnyat sitt utbud och har en massa fina påsar man kan beställa. Jag beställde en blå nattpåse som jag tänkte skulle vara skön att använda då man tränar/går ut och går. Och det var den! Pumpen känns ofta stor och klumpig då man har clipset på baksidan, men den är faktiskt ganska liten och platt då man tar bort clipset. Men då är det ju svårt att haka fast den nånstans… Den här påsen är mjuk och har inget spänne eller kardborreband (stort plus i kanten!!). Man ”virar in” pumpen i tyget och där sitter den platt och bekvämt :) Jag hade pumpen på ryggsidan och då blev den dessutom bekvämt under byxlinningen då jag var ut på promenad.

Bild1
Bilden har jag lånat från Medtronics katalog.

Påsen var så bekväm så den fick vara kvar över natten. Oftast är min insulinpump fritt liggande i sängen på natten, så jag är invirad i slangen då jag vaknar på morgonen :) Jag tycker bara det är obekvämt att ha den fast nånstans. Men den här lilla påsen är ju så mjuk och bekväm, så jag lade inte märke till hela pumpen alls.

Men imorse då jag skulle ta bort min kanyl så var jag (för andra gången under min pumpkarriär) med om en bloddusch så nu är min fina pumppåse fylld av blodfläckar :( Kanske de lossar i tvätten, men hur månne man tvättar den här?

Men annars får den här påsen 10 + av mej :)

2 kommentarer Lägg till

  1. Emilia skriver:

    Åh har medtronic också gjort ett sånt bälte!? Tänkte beställa ett från Flipbelt men kan ju lika väl beställa från Medtronic. Hur beställer man? :)

    1. ninnukka skriver:

      Jag mailade min beställning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s