Om teststickorna

on

Har ni märkt att burken som Bayers teststickor kommer i har ändrat för en tid sedan? Det som har ändrat är att det i bottnet på burken är nånslags ”tomrum” med nånslags ”sand” i. Troligen för att hålla torrt i burken har jag tänkt… MEN har ni märkt att era teststickor har blivit statiska? Mina stickor i burken sitter fast i varandra och då jag ska ta ut en, så kommer det ofta ett helt gäng med stickor som hamnar på golvet :/ Men vad tror ni? Är det okej att plocka upp den och lägga dem tillbaka i burken?

WP_20140821_003

4 kommentarer Lägg till

 1. vardagsparlor skriver:

  Nån sand har jag int märkt men nog att dom är fast i varandra och att jag ofta får påta för att få bara en. Säg det du..det beror kanske på var man är. Är man hemma är det säkert ok men kanske int om man är ute på krog, restaurang eller annars bara ute.
  Nu en jättedum fråga. Jag sku villa tatuera diabetic på insidan av handleden, men är det ok då jag har typ 2 diabetes. För nog har jag ju det hela livet och fast jag sku bli medicinfri, vilket jag nu tvivlar, eftersom jag tar både inculin och tabletter, men har ännu kvar eget insulin i kroppen, skulle jag väl ändå ha typ 2 diabetes, eller???

  1. ninnukka skriver:

   Jo, det tycker jag är okej, men skulle kanske lägga till type 2 eller nåt ändå. Lycka till!!

   1. vardagsparlor skriver:

    Jo..det var en bra ide´ :-) Tack

  2. ninnukka skriver:

   Jo, knappast är det sand, men om du skakar på en tom burk så hör du nåt som rasslar i bottnet :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s