Jobbiga diabetesdagar

on

Har haft några riktigt jobbiga diabetesdagar. Vet inte om det är borreliosen eller antibiotikakuren som ställer till det, eller så är det en kombo av dem båda. Blodsockret är högt. För det mesta. Och jag duttar på insulin. Mera och mera. Har tagit ca 35 enheter Humalog nu per dygn (normalt ligger jag på ca 28 enheter) sedan fredagen. Nästan varje dag har jag haft en oförklarlig topp upp till över 20 i blodsocker. En kväll då jag lade mig var bs 9,3, och det var det bästa värdet på hela dagen. Suck. Om det ska vara så här blir resten av tiden med hästkuren tung.

WP_20140818_001

Nåja tur att resten av livet ler :)

WP_20140820_004

En kommentar Lägg till

  1. Helena skriver:

    Jag skar upp stortån i sommar och då fick jag en tre dagars antibiotikakur och då var bs skyhögt, tror jag kom ner under 15 tre, fyra gånger under de dagarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s