Rosa kanyler

Eftersom jag har en ljusröd pump, vill jag ju också ha ljusröda kanyler. Helt klart, eller hur? Nå, min diabetesskötare har varit av den åsikten att jag behöver 9 mm:s kanyler (trots att jag använde 4 mm:s nålar då jag använde pennor), och till min Paradigm VEO finns inte ljusröda 9 mm:s kanyler, endast 6 mm. Vilket problem!

I maj träffade jag Medtronics representant då jag ordnade en träff för Pargas sockertoppar. Då jag klagade över det här, att varför inte vuxna människor ska få ha fina färggranna kanyler, tyckte hon att jag helt bra kan använda 6 mm:s kanyler, trots att jag har en del fett där kanylerna ska sitta. Jei! Vid följande träff på diabetesmottagningen (min diabetesskötare var på semester, så där var en annan) tog jag det på tal och vi gjorde en ny hoitosuunnitelma (vet inte det svenska ordet, men det är en plan som ska fyllas i och ges till materialutdelningen, för att kunna få ut rätt sorts material), och nu får jag äntligen mina fina rosa MIO-kanyler!

InstagramCapture_c72c20a2-b58d-487f-b19d-481404184093_jpg

InstagramCapture_ed562870-b803-49e0-a054-5db66e6087de_jpg

Sen att jag inte kan använda MIOs kanyler nu på sommaren eftersom limmet inte tar fast i min hud (trots rengöring, Skin Prep osv.) hör inte hit. De är fina varjefall och får snällt vänta till att det blir höst och jag slutar svettas som en häst :) Använder Quick-set tills dess, trots att de är lite tråkigare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s