Familjeträff 2014

on

Varje sommar ordnas det (eller borde det ordnas varjefall) en träff där familjer med barndiabetiker möts och umgås en helg. I år var det vår diabetesförening, Västra Åbolands Diabetesförening, som stod i turen att vara värd för evenemanget. Här i Pargas har vi en aktiv Familjeklubb, som bl.a. ordnar simning och annat kul för diabetesfamiljerna på orten. Och trots att jag inte har diabetesbarn, eller nån annan egen familj heller, ville så gärna vara med på ett hörn i ordnandet av Familjeträffen. Nu efter att Familjeträffen är över är jag så glad att jag var med! Härliga små diabetiker, superduktigt sköter de sig och tänk på allt de kan! Kommer inte ihåg att jag varit så där duktig som barn, men det var jag väl? Överallt hörde man blodsockermätare och insulinpumpar som pep, på såna här ställen behöver ingen diabetiker känna sig ensam :) Teststickor lite här och där, kolhydratssnack osv. Jättekul! Dessutom är det jätteviktigt för både föräldrarna och barnen att träffa andra i samma situation som de kan utbyta tankar och erfarenheter med.

Familjeträffen 2014 ordnades alltså nu i helgen 8-10.8 i Brusaby på Kimitoön.

WP_20140809_003

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s