Låg vecka

Hur kan blodsockret bete sig så olika, vecka för vecka? Den senaste veckan har det kännts som om jag levt på juice och druvsocker och just inget insulin… Kan äta upp till 20 kolhydrater till frukost, utan bolus, och ändå hamnar jag lågt innan lunch… Suck. Nu sitter jag igen och väntar att bs ska stiga så jag vågar hoppa på cykeln. Har druckit 4 dl juice och knaprat i mig ca tio druvsockerbitar de senaste 1,5 timarna, pumpen har gått på 80 % hela eftermiddagen, men ändå håller sig bs under 5 (gillar inte).

Och allt detta beror på hormoner, så här är det nuförtiden ca en vecka efter mens… Verkar som om allt sånt här blir ”värre” med åren, nån annan som känner igen sig?

Nåja, nu är det 5,8, nu cyklar jag iväg.

En kommentar Lägg till

  1. Justme skriver:

    Druvsockret är så himla goda köpte när jag var i Helsinki men Inte sett blir kolla när åker dit i sommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s