Brorundan

on

Vi som bor i Pargas har nöjet att använda oss av ett nytt utomhusgym här mitt i centrum! Helt fantastiskt! Brorundan heter det, och är alltså en promenadrunda runt ”Sundet” (från bro till bro) med ett par stoppar där det finns olika motionsredskap. Har testat dem nu några gånger och har helt klart hittat mina favoriter, som är roddmaskin och cross trainer.

WP_20140331_016

WP_20140331_015

Redskaperna är av sorten one-size-fits-all, och fungerar med den egna kroppsvikten, vilket betyder att man inte behöver justera vikter och sånt. De är i tre olika svårighetsgrader, de svåraste, dvs. tyngsta, klarar jag inte just av… Men med lite träning ska det väl gå :)
altAqmlwC7TJJFzvuJhYme-fcYRr-Ed8MwKhuw5HlIA9iBH

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s