En katthistoria och Jesus

on

I morse fick jag uppleva nåt av det värsta och äckligaste under mina underbara år som kattägare. Efter att Elton och Elmo ätit mat gick Elton oroligt omkring och jamade låga ”maaaaauuuu”. Det betyder oftast att han mår dåligt och tänker kräkas. Jag försökte hålla ett öga på honom så att jag hinner skuffa på honom om han tänker kräkas på mattan (alltså för er som inte har innekatter, kan jag berätta att de kräks en hel del, så det här är inget konstigt :) ).Knuffade försiktigt honom från vardagsrummets lurviga matta ett par gånger, då han mittiallt satt sej mitt på golvet och sket! Vah! Min snälla Elton-katt som aldrig gjort sina bestyr utanför lådan. Uh, och jag vet inte VAD det var han släppte ur sej riktigt! Nåt stort och grönaktigt, och den där stanken! Visste inte hur jag skulle få lasset bortrensat utan att själv kräkas, och då är jag inte så känslig för sånt… Nej fy fan! Bara tanken gör att jag får kräkreflexer. Usch! Vilken tur att jag var hemma! Tänk om det där lasset hade väntat där på golvet hela långa dagen.

Och katten skämdes så att han gömde sej resten av morgonen, trots att jag inte ens skällde på honom eller var arg :( Vad gör man om man har magknip och… Ja, nå kanske jag skulle ha sökt mej till toaletten varjefall.

Nå, hoppas Elton-älsklingen nu är bättre i magen så att inga otrevliga överraskningar väntar mej där hemma…

InstagramCapture_b0a1c4a9-8148-4736-abc9-6c5b89288e31_jpg

Igår kväll hade jag äran att följa med och se Jesus Christ Superstar på Åbo Svenska Teater. Oj jessus så bra den var! Och sån stjärna Alexander Lycke är! Oj oj oj. Kan säga att vi fnittriga kvinnor annars också tyckte det var trevligt att betrakta de manliga skådisarna så där en vanlig torsdagkväll :) Pjäsen blev lite jobbig mot slutet, och emellanåt skulle det ha varit skönt att titta åt nåt annat håll (vi satt på andra raden, så scenen var det enda vi såg), men allt som allt var den toppen och verkligen sevärd! Skulle gärna se den en gång till. Kanske sitta på nåndera hyllan så man kunde följa med textningen. Man borde se alla pjäser minst två gånger, en gång nära och en gång på håll så man ser allting och inte missar nåt :) Go Jesus!

untitled

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s