Min favoritbild

on

Min absoluta favoritbild från denna vår är från min födelsedag. Jag hade först inte tänkt fira födelsedagen alls, men i ”sista minut” kände jag ändå för att gå ut och äta. Kontaktade mina vänner och totalt var vi åtta snyggingar som samlades runt ett bord i min favoritrestaurang Pub Niska i Åbo. Alltså de där pizzorna!

WP_20140315_02220140315215254

Vi hade en såå trevlig kväll! Det är sällan det passar för så många samtidigt, så det gjorde mej ju extraglad! Denna bild är så fin tycker jag, trots att vi är lite suddiga. Tar fram bilden i min mobil lite nu och då för att beundra oss :)
Kram på er tjejer!

En kommentar Lägg till

  1. bebs81 skriver:

    Kraaam, det var så skoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s