Räknar….

on

Den 1.4.2013 började jag samla mina teststickor. Meningen var att kolla hur länge det tar att komma upp till en liter… Nu ett år senare så kan jag berätta att det tar länge! Den 31.3.2014 var sista dagen jag stoppade mina teststickor i vinflaskan, som faktiskt bara brev halvfull. MEN nu istället har jag bestämt mej för att räkna dessa stickor för att ta reda på hur många gånger jag mätt blodsocker det senaste året. Det är många… Har kommit halvvägs, och är nu vid 2000.

WP_20140331_008

Återkommer då jag räknat klart!

Måste verkligen lugna mej med detta mätande…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s