Pargas Sockertoppar

on

Nu har jag äntligen gjort det! Nämligen startat upp ny verksamhet för vuxna diabetiker i Pargas!

I vår stad har det funnits verksamhet för äldre diabetiker och för barnfamiljer, men inte egentligen för oss i arbetsför ålder. Jag har funderat på det här redan en längre tid, men i vintras började jag fundera på detta på allvar, och började då planera för Pargas Sockertoppar.

I mars hade vi vår första träff. Vi var 7 st diabetiker på plats, alla lika ivriga och glada över den nya verksamheten. Vi drack kaffe och snackade en stund. Efter det promenerade vi runt borrundan i det vackra vårvädret och testade de nya fina motionsredskapen.

WP_20140331_016

Om ett par veckor är det dags för nästa träff. Då kommer en representant från Medtronic till oss och berättar om deras diabetesprodukter. Spännande! Vi planerar även in en utflykt till Brusaby för att bekanta oss med hypohundsutbildningen, vi ska bowla, kanske simma, fira diabetesdagen osv osv. Vi har hur mycket idéer som helst!

Är du en diabetiker i arbetsförålder här i närheten? Då är du mera än välkommen med i vårt glada gäng! Kom med i gruppen Pargas Sockertoppar på Facebook, där får du mera info! Det här är så kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s