Cara Collections diabetesarmband

on

För en tid sedan fick jag ett mail av en tjej som heter Johanna Liikamaa som ville marknadsföra Cara Collections fina diabetesarmband. Då man köper ett armband i deras webshop bidrar man samtidigt till diabetesforskningen. Jättefin idé! Och fina smycken. Kollektionen lanserades redan den 13 mars, så jag hoppas det finns smycken kvar ännu :)

Så här skiver Johanna:
”Jag skulle vilja uppmärksamma dig om ett speciellt armband som lanseras nu på torsdag den 13 mars. Jag heter Johanna Liikamaa och har haft typ 1-diabetes sen jag var tio år. Cara Collection som lanserar armbandet ligger mig nära om hjärtat eftersom vid försäljning av utvalda armband i webbshopen går mellan 5-15kr till Diabetesfonden. Cara är mer än bara fina accessoarer, verksamheten bidrar även till forskning inom diabetes.

När nu ”Diabetesarmband för forskningen” lanseras, går 50 respektive 30kr till Diabetesfonden beroende på modell, från och med nu på torsdag kommer det finnas tre olika modeller i Caras webbshop, varav en för killar. Diabetes är en folksjukdom i Sverige och ökar i hela världen, därmed är forskning inom området väldigt betydelsefullt. Såg att du är bloggare och det skulle vara fint av dig om du kunde skriva några rader om lanseringen av Diabetesarmbandet. Cara Collection är ett lokalt företag från Göteborg som designat armbandet i samarbete med svenska Diabetesfonden. Grundaren av Cara, Sofia Bergqvist är själv diabetiker sedan tjugo år tillbaka. Pressreleasen och bilder kommer finnas på Diabetesfondens My Newsdesk på torsdag.”

caracollectiondiabetesarmbandforforskningen7mmlogga-1

caracollectiondiabetesarmbandforforskningenherrmodell-1

4 kommentarer Lägg till

 1. Niina skriver:

  Nättejä ovat, mutta ei liene korvaajaksi normaalille diabetes-tunnukselle, kun tuossa korussa ei ole muuta diabetekseen liittyvää kuin väri. Pelkkä väri taas harvalle kertoo korun merkitystä hätätilanteessa. :)
  Ps. Kiva, kun kirjoittelet taas :)

  1. ninnukka skriver:

   Ei korvaa ei, mutta rahathan menee hyvään tarkoitukseen :) Minulla on muuten koodi jolla saa korum ilman toimituskuluja myös Suomeen jos kiinnostaa!
   Täältä saa tilattua tosi hienoja diabeteskoruja: http://namnsmycken.webs.com/. Ja halvalla!
   Yritän kirjoitella taas vähän aktiivisemmin, saa nähdä kuika kauan kestää tämä into tällä kertaa :)

 2. Maria skriver:

  Vad fina, och vilken fin idé! :) Det måste man ju understöda. Hade du nån rabattkod som man kan få om man beställer till Finland?

  1. ninnukka skriver:

   Jo, jag ska absolut beställa ett också. Det är fraktfritt till Finland med koden Frifrakt1 :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s