Nya lancetter

Beställde lancetter till fingerstickaren och fick nya svarta lancetter av märket On-Call Plus. De fungerar perfekt till Bayers pickare (bättre än de som jag tidigare haft, som bara snurrar då man försöker få bort skyddet för nålen..) . Så glad jag blir för saker som kanske känns små och obetydliga, men som ändå underlättar vardagen :) Nu ska jag försöka bli bättre på att byta lancettten också. Varje morgon har jag tänkt, få se :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s