Linser som mäter blodsocker?

on

Googles högst hemlihetsfulla avdelning Google X testar för tillfället kontaktlinser för diabetiker. Kontaktlinserna skall nämligen mäta blodsockret! Linserna har ett mikroskopiskt chipp inbyggt. Google säger att man är involverade i samtal med amerikanska myndigheter kring linserna och att man redan gjort en rad kliniska studier. Här kan ni läsa en artikel om linserna. Artikeln är på engelska (som inte är min staka sida), så jag mest bara flummade igenom den utan att första så mycket…

Google%20Contact%20Lenses_500

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s