Om snabbmat och kalorier!

on

Jag älskar att äta ute. Om jag skulle ha mycket pengar, skulle jag äta på restaurang mycket mera ofta!
I onsdag skall jag åka in till Åbo och träffa Emmi, och har nu funderat lite på vart vi skall gå och äta. Har blivit förtjust i caesarsalladen på Greenz och det vattnas i munnen bara jag tänker på den, mums! Gick in och kollade lite på Greenz webbsida och kunde till min stora förskräckelse konstatera att den goda salladen innehåller nästan lika mycket kalorier som en hamburgermåltid (jämförde med falafelmåltiden som jag äter på Hesburger)!!! Sjukt! Visst har jag vetat att caesarsåsen är fet, men att man får över 800 kalorier inklämt i en sallad! Huhhu! Men den är såå god!

salaatit

Kanske måste jag välja en lite mera kalorisnål sallad nästa gång, eller? Emmi, vart vill du gå och äta?

2 kommentarer Lägg till

  1. emmistredje skriver:

    För mig passar nog det mesta, så välj du bara :)

  2. emmistredje skriver:

    Äh nu vet jag inte om min förra kommentar postades.. enivejs – allt passar för mig (dock int Hese), välj du!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s