Mitt år 2013

Januari
I januari påbörjade jag mitt hittills största tatueringsprojekt. Det är ännu inte riktigt klart, men nu får armen vila tills jag kommer på vad jag vill ha. Det finns ju andra kroppsdelar att gadda på under tiden  Jag skulle (igen en gång) starta ett nytt, hälsosammare liv och testade på Stevia-godis bara för att märka att det inte är nånting för mej.
IMG_20130128_193329

Februari
I februari gjorde jag väl inte så mycket, har varjefall varit lat på att blogga… Vårt kära föreningshus brann ner här hemknutarna och jag fick diagnosen tinnitus. Thats it typ.
IMG_20130208_201925

Mars
I mars fyllde jag 32 år. Jag skickade nervöst in en arbetsansökan. Vi firade påsk och så var vi på en piknikkryssning med familjeklubben i den lokala diabetesföreningen. Jag började vara ganska trött på all snå överallt.
2013-03-04 12.50.39

April
I april fick jag veta om nya jobbet och jag sade upp mej från det gamla. Jag har säkert aldrig varit så nervös och stressad över nånting som jag var över min uppsägning från Parcall. Men alla där tog det jättebra och var glada för min skull, skönt! April var också teknikens månad hemma hos mej. Jag köpte en ny Lumia-telefon och så hade jag äran att få testa nya blodsockermätaren Mendor discret. Båda gillas!
SavedPicture-201341623742.jpg

Maj
I mitten på maj började jag mitt nya jobb. Insåg ganska snart att jag har en hel massa att lära mej (och det har jag nog ännu också!). I maj inledde vi också grillsäsongen på Ängsvalla :)
WP_20130508_002

Juni
I juni var jag en sväng till Spanien med mamma. Det var meningen att en kompis skulle följa med, men hon blev akut sjuk och fick stanna hemma. Vi har i planerna att försöka oss på en ny resa nästa sommar, jee! Midsommaren firade vi här i Pargas, vilket var väldigt skönt! Fint väder och vi satte ute på Ängsvalla hela kvällen och halva natten :)
SavedPicture-2013712103356.jpg

Juli
I juli trodde jag ett tag att det skulle ske större förändringar i mitt liv, men alltid går inte allt som man tänkt och ganska snabbt var jag tillbaka i vardagen igen… Annars löpte väl sommaren på som vanligt :)
SavedPicture-2013714133044.jpg

Augusti
I augusti hade vi full sommar! Jag började komma igång med nya jobbet och åkte jag en sväng till Säkylä för att titta på tv. Vi ordnade Diabetesförbundets Svenska träffen här i Pargas och hade ett stort gäng diabetiker på besök. Dessutom deltog jag i mitt livs första baby shower!
WP_20130816_016

September
I september åkte jag på Folkhälsans diabeteskurs i Kasnäs. Den var jättebra och jag träffade många nya diabetesvänner. Jag började på min efterlängtade FolkJam-kurs och i den nya rockkören i Pargas. Jag kom också på en massa sjukdomar, och inom 6 veckor hade jag bihåle-, öron- och urinvägsinflammation, suck!
P2250140_500x0

Oktober
Oktober var kanske min favoritmånad detta år. Då var jag på Cheeks konsert i Åbo, jag tog en ny tatuering, var på teater och bio och på 1-årskalas. Och det var ungefär då som bloggtorkan började, den som håller i sej ännu 
WP_20131031_0012013103111311620131031113213

November
I november firade jag och min rosa insulinpump vår 2-årsdag. Jag stickade en massa sockor och förberedde mig på julen.
SavedPicture-20131114194818.jpg

December
Julmånaden! Började decembermånaden med ett besök hos diabetesläkaren som skröt så på mej så jag log i två veckor! Jag firade självständighetsdagen med de bästa vännerna. Både lillajul och jul firades tillsammans med familjen och året avslutades med nyårskryssning på Viking Grace.
WP_20131130_012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s