Fredagens värsta….

on

”Kanske du borde testa 5:2-dieten. Min mamma blev frisk från sin diabetes med den.”
Nej, jag kan inte bli frisk!! Man kan aldrig bli frisk från typ 1 diabetes. Sen om vissa (inte alls alla!) typ 2:or lyckas bli av med sprutor/tabletter what ever, struntar jag i (sorry!).

”Men du borde väl inte äta så mycket sött du som har diabetes.”
Jo, jag äter precis det jag vill, och tar insulin enligt det! (sen hur mitt blodsocker reagerar eller om insulinet hinner fatt blodsocket har du inget med att göra!)

Så det är så!

Nån som känner igen sej? Trevligt veckoslut!

6 kommentarer Lägg till

 1. Tanja skriver:

  Alltså har nån sagt så här åt dig? Håhhå.

  1. ninnukka skriver:

   Jopp, så mycket kan folk!

 2. vardagsparlor skriver:

  Jo jag känner igen mig. I synnerhet angående godiset. Min svärmor brukar VARJE gång hon bjuder på något gott fråga, vågarvdu ta ? Det är så jag blir galen, har ändavfrån första stund berättat hur det är och endå envisas hon…grhhhh####

 3. vardagsparlor skriver:

  Hoppas du har haft ett trevligt veckoslut! Jag har en fråga…skulle du kunna sälja åt mig tre st pärlänglar. Fick till födelsedagen av Tanjas svärmor tre och sku nu behöva tre till. O så vann jag ju en gång en då du hade en bloggtävling. Tre st med en klar pärla. Vad tror du ?

  1. ninnukka skriver:

   hej Hanna. Såg på din blogg att du fått änglar, så kul att de var mina :) Jag har inga änglar på lager, men kollade att jag har material hemma till några, så ska absolut fixa tre stycken till dig! Meddelar då de är klara!

   1. vardagsparlor skriver:

    Vad roligt…dom är sååå fina :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s