Angry birds

on

Idag då jag tittade på Yles nyheter stötte jag på en sån här:

sokerimittari+angry+birgs+terveys+terveysteknologia

Ett Angry Birds-spel med inbyggd blodsockermätare. Det är väl lite kul! Har ofta tänkt (kanske mera innan jag skaffade en Smartphone) att man kanske kunde ha ett litet spel i sin mätare eller insulinpump, som man kan plocka upp och spela på lite då man har tråkigt, t.ex. i väntrum. Mätaren/pumpen har man ju ändå alltid med sig. Kanske man kunde ladda ner lite musik i pumpen och koppla i ett par hörlurar, så slipper man släpa med sig mobilen på länk, eller?

Försökte googla denna Angry Birds -mätare, men det tycks inte ännu finnas så mycket info om den. Det tycks vara ett företag i Finland som heter MODZup som säljer (?) mätaren, men deras webbsida verkar ännu vara under konstruktion tror jag, varjefall lyckades jag inte få upp bilder eller så mycket info. Vi får vänta med spänning!

Yles artikel kan ni läsa här (på finska).

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s