Njuter av torsdagen

Nåja, blodsockret har stabiliserats efter dagens svängningar. 6,4 visar det nu, skönt. Gjorde en god pasta till mej och en kompis efter jobbet, och nu njuter jag av choklad, stickning och tv. Tänker inte göra något annat denna kväll :)

Imorgon bitti skall jag till labben på blodprov. Om blodsockret tillåter alltså… Det händer ju ibland att man vaknar med lite halvlågt blodsocker, och eftersom mitt bs har tendens att sjunka på morgonen får jag skippa labben isf. Kanske kunde jag sänka på basalen till natten, skulle gärna få vara lite semihögt imorgon. Få se hur jag gör…

Väntar inte alls på resultatet från hba1c-provet… Har ju senaste två månaderna haft tre infektioner och tre antibiotikakurer, och tyvärr har ju också blodsockret betett sig enligt det… Tur att jag hade en bättre period innan det, hoppas det inverkar på värdet ens lite…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s