di Trevi

on

Besökte en ny (vet inte hur ny restaurangen är, men ny för mej) restaurang i lördags, nämligen di Trevi som finns på Auragatan i Åbo. Restaurangen var ganska stor, men mysigt inredd. På menyn fanns både olika tapas och också ”riktiga” maträtter :) Till förrätt åt jag en tapasrätt, manchegoost (nam!) och till varmrätt en getostrisotto (dubbelnam!). Jag var mycket nöjd med mina matval. Mitt sällskap åt en räkpasta, och tror jag skall testa den nästa gång jag besöker di Trevi.

sisakuvalExtraplus får di Trevi för att man enkelt kan boka bord via deras hemsida (skall man ha bort till följande eller samma dag rekommenderar de att man ringer) och att vi fick svenskspråkig betjäning! Heja heja!

Very nice. Gå dit om ni har möjlighet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s