Två år

on

Två år har vi vandrat tillsammans, min lilla insulinpump och jag. Den har blivit som en kroppsdel åt mig. De här två åren med insulinpumpen har varit helt annorlunda som mina 21 diabetesår innan. Känner mig mera fri och trygg, trots att det krävs mera kontroll och jag måste kanske tänka mera framåt och planera vad jag gör än innan pumpen. Men aldrig skulle jag byta bort min lilla ljusröda Paradigm VEO.

imagesLivslång vänskap hoppas vi på :)

Vet ni, när man googlar på Medtronic Paradigm VEO, så kommer en min bild härifrån bloggen också upp, kul!

Bild1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s