Åh, så störande

on

Imorgon är det jämnt 2 år sedan jag och min insulinpump blev ett par. Och jag kan inte säga nåt annat än att den lilla apparaten varit en mycket god kumpan! Vi trivs så bra tillsammans, och jag skulle inte byta ut den mot nånting.

MEN de senaste två nätterna har jag sovit dåligt på nåt vis, varit vaken några gånger per natt, och oj så jag blivit störd på pumpen! Vet inte varför (troligen har jag rört på mej mera än normalt), men pumpen har helatiden varit under mig, runt mig, på fel sida osv osv. Åh!

Har alltså pumpen fritt hängande på natten. Vill inte ha den fastspänd nånstans, för då ligger jag säkert på den, och det är obekvämt. Men kanske jag får börja spänna fast den (eller mig själv) om det skall fortsätta så här :) Störande att bli irriterad mitt i natten!

2 kommentarer Lägg till

  1. cattasblogg skriver:

    jobbigt gumman!. ja brukar ha mina i boxer trosorna i linningen! där sitter de n ej i vägen för mig:)
    kram catta

  2. Sådana gånger är pumptrosorna från Anna ps verkligen GULD!! :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s