Halloj!

I´m still alive!

Har inte bloggat på två veckor! Fy skäms på mej! Men jag lever och mår bra :) En liten resumé om vad jag gjort (de här kommer inte i nån ordning nu…):

– Jag har varit på 1-årskalas och firat min lilla söta systerson <3
– Jag har sett Cheek live! Hurjabra konsert i logomo i Åbo för ett par veckor sen. I like him a lot :)

cheek– Igår såg jag ÅST:s Middag med vänner som var på turné här i Pargas. Är så glad att jag gick och såg den, helt huippuhyvä!!  De turnérar ännu runtom i Finland i höst, se den om du har möjlighet!middag

– Ny tatuering skaffade jag mej förra veckan :) Med texten Live simply, love generously, care deeply, spek kindly, leave the rest to God. Tack, Sini! WP_20131031_0012013103111311620131031113213

– Sen var jag också till Ängsvalla på 6-årskalas. Åh, så god tårta vi fick!

– På lördagen var jag till Åbo Svaneka Teater och såg 33 variationer, där min kompis Daniel också har en roll. Teatern var jättemycket bättre än vad jag föreställt mej (vet inte riktigt vad jag föreställt mej heller, men…) och jag är jätteglad över att ha en skådespelarvän, för det är så kul att gå på teater och med henne på scenen har jag ju ännu större orsak att gå :)

åst

– Sen såg jag också Leijonansydän på bio. Jag gillar verkligen finska filmer (kanske för att jag inte behöver läsa texten så som i amerikanska filmen?), och den här fick en ju nog att fundera på hur endel människor är funtade egentligen. Usch och fy. Men bra film, verkligen bra!

leijonaSå det var nu ungefär det jag pysslat med senaste tiden. Plus lite förkylning (öroninslammation, usch!), föreningsmöten, sockstickning, tv-tittande osv osv.

Jag SKA komma med ett bättre inlägg snart, jag lovar! Puss på er!

2 kommentarer Lägg till

  1. Niina skriver:

    IhanaIhana tatuointi!! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s