Hösthosthöst

Som de flesta som känner mej vet, så är jag inte direkt nån friluftsmänniska… Jag är en typ som trivs helt bra inomhus. Men måste nog säga att naturen är så grymt fin med alla sina färger just nu! Det är en njutning att gå ute och se sej omkring! Synd bara så räcker inte denna tid på året så värst länge, och snart kommer den årstid som jag gillar minst, nämligen vintern. Har annars inget emot vintern, men det är så halt då och jag har jättesvårt av nån anledning att hållas på benen i halka, och så är vintern alltid så lång!

Förkylningen börjar så småningom ge med sig. Det var inte så smart av mej att gå på en jättesvettig FolkJam-timme på onsdagen, för jag var superhostig och snorig på onsdagmorgon. Men jo, nu börjar jag känna mej friskare igen, och bra så, för imorgon skall vi fira Ängsvallabruttan som fyller år!

Happy friday på er <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s