Frisyrdags

on

Jag har faktiskt tidigare i mitt liv utbildat mig till frisör om ni inte visste det :) Jepp efter högstadiet studerade jag i Turun Ammatti-instituutti till frisör i tre år och tog min examen år 2000. Efter det jobbade jag 1,5 år i en salong här i hemkommunen, men av olika anledningar slutade jag och skolade om mej. Och för er som inte vet så jobbar jag alltså som kontorsråtta nuförtiden :) Efter att jag slutat jobba som frisör hag jag ändå klippt lite nära och kära, men det har också minskat de senaste åren, eftersom både verktygen och jag börjar bli lite rostiga… Nu klipper jag bara typ min pappa och plastfarfar mera, alltså de med minst hår på huvudet :)

Nå anyway… Igår besökte jag min syster på kvällen. Lilltösen i huset berättade att hennes (10-årige!!!) kompis tidigare gjort en Lady Gaga hair bow åt henne. hon visade bild på frisyren och måste säga att det var riktigt snyggt gjort! Så nu ville hon ju att jag skulle göra en åt henne pånytt. Jei. Vi sökte fram en video på YouTube som visar hur man gör. Lätt som en plätt. NOT!

(jo jag fick lov att lägga ut bilderna på bloggen, för tjejen vill bli mera känd sa hon :) )

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSå här långt såg det ännu helt bra ut :)

SAMSUNG CSCSen skulle tofsen delas på mitten…

SAMSUNG CSC… och så sku svansen sättas i mitten. Så här va?

SAMSUNG CSC”Vänta nu, moster måste kolla på videon”. Hur gör man??? Tösen ser inte helt övertygad ut…

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSuck, det blev nog allt annat än snyggt det här! Tänk att tioåringar är bättre på sånt här!

Nån modellbild kunde vi inte ta på tösen för hon hade ju pyjamas (och halsband!) på sej. Hon börjar bli stor nu lilltjejen!

3 kommentarer Lägg till

 1. vardagsparlor skriver:

  Visst blev det en fin frisyr på en söt tös. Roligt när dom vill vara med på foton. Systrans äldsta vägrar för det mesta, men ibland har jag tur och får ta lite bilder. :-D

 2. Tanja skriver:

  Ni får öva mera en annan gång igen! :)

  1. ninnukka skriver:

   Jo, kan behövas lite övning ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s