Tråkig update

on

Efter tre veckors halsont och on-off-förkylning var jag tvungen att besöka arbetshälsovården i måndags. På söndagen tänkte jag inte komma upp ur sängen. Då jag äntligen steg upp hade jag inget annat alternativ än att krypa under täcket igen. Kändes som om mitt huvud skulle spricka. Ont ont ont. Det gjorde ont att röra på ögonen, att ha dem öppna och att ha dem stängda. Låg med en mössa fördragenför ögonen hela eftermiddagen. Usch så ont, tryckande värk. Och feber. Mätte inte ett blodsocker under tio på hela söndagen och måndagen heller.

Visade sig vara, som jag nog gissade, bihåleinflammation. Så nu äter jag antibiotika en vecka, och det känns redan lite lättare i huvudet. Inte alls lika tryckande. Skönt.

Så nu ska jag sjunga i kör i dag, imorgonär det FolkJam (!), på torsdagen skall systersonen klippas, på fredagen skall farmors man snaggas lite grann, på lördagen blir det en sväng till Åbo på dagen – sedan kalas i Pargas – Åbo på kvällen-natten och på söndagen har min syster namnsdag. Så det var den vecka igen :)

Så sånt. Tråkig update, jag vet, men händer inte så mycket spännande heller… Ha det bra, kram på er!

2 kommentarer Lägg till

  1. Malin skriver:

    Det låter som hur mycket program som helst, ju! Hoppas vi ses i mårr’n.

    1. ninnukka skriver:

      Ja vi ses :) Måste ha mycket program så jag inte blir uttråkad ju!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s