The körövning…

on

… from hell…

Kom hem från jobb. Trött som en trasa. Fixade lite thaiinspirerad soppa som jag åt, och en smörgås. Hade lite sjunkande blodsocker så tog inget insulin. Skit!

Mitt i körövningen (alltså kör som i att sjunga, inte köra bil :) ) började jag må lite mystiskt. Mätte blodsocker, 21.0! Tjuguett komma f***ing noll! What?!?!? Suck. Tydligen var inte soppan så kolhydratsfri som jag trodde. Kan det finnas kolhydrater i thaibuljongtärning? För av en liten smörgås kan ju inte blodsockret stiga till 21, eller? Suck och stön. Eller så är det bihåleinflammationen som skojar med mej.

Förövrigt känner jag mej mest bara värdelös i kören. Jag har ändå tidigare varit en bra körsångare (tror jag varjefall), men nu hör jag inte mej själv alls, och sen då jag hör, så sjunger jag falskt tycker jag, eller så kommer det ingen ljud. Åhhå. Mera träning bara, så borde det väl bli bra? Inte så bra med treårs paus kanske? Nå ja, sån dag idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s