Inte min morgon

on

Idag hade jag tid hos diabetesskötaren kl. 8. Hade planerat att starta redan kl. 7 för att missa den värsta rusningen in till Åbo och för att hitta en parkeringsplats vid sjukhuset, så jag vaknade redan kl. 6. MEN stängde av väckarklockan! Och vaknade 6.50! Hastigt och lustigt fixade jag mig i ordning, och en halv timme senare satte jag mig vid ratten och hamnade såklart mitt in bland alla andra morgontrötta chaufförer in till Åbo. Och alla parkeringsplatser var såklart redan upptagna, så fick lämna bilen jättelångt bort och jogga till sjukhuset. Två minuter i åtta flåsade jag in, huh! Inte min morgon (som bekant kanske, så är inte mitt morgonhumör det bästa direkt)!

Diabetesskötaren var nöjd med mej, jei! Inget att kommentera om mina fina mätningar som jag hade med mig heller. Vi kikade lite på inställningarna i bolusguiden och ändrade dem litegrann, talade om pumpprobelm (som jag haft mycket lite av, thank god!), och funderade över det här kompartmentsyndromet. Hon lovade tala med läkaren om det, så han/hon (hen?) är insatt på området då jag skall tillbaka i december :)

Ett mycket bra besök! Men suck sån morgon….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s