Pepsodent White Now Gold – Buzzador

Nu har jag använt mej av tandkrämen Pepodent White Now Gold i några veckor och tänkte skriva ner min åsikt om krämen. Jag har delat ut småtuber till vänner och kollegor, och vad jag förstått har alla gillat denna tandkräm!

982625fd2cfc0544b459cceee299ccdd

Följande lista har jag kopierat från Pepsodents hemsida.

 • Pepsodent White Now Gold är en ny tandkräm som ger dig det vitaste omedelbara leende någonsin. Med tre gånger så mycket whitening ingrediens jämfört med White Now, ger den dig ett ännu bättre resultat, redan efter första borstningen.
 • Tandkrämen åstadkommer en optisk effekt som gör att tänderna ser vitare och mer glänsande ut.
 • Pepsodent White Now ger även en långvarig och gradvis whitening-effekt ju mer man använder den. Dessutom fungerar den utmärkt som vanlig tandkräm för daglig användning
 • Produkten innehåller fluor.

Hmm, jag ääälskar tandkrämen som tandkräm! Den är mjuk, smakar gott och löddrar härligt mycket :) Tänderna känns faktiskt rena efter att man tvättat dem med denna tandkräm. Men vet inte om jag märkt nån skillnad på tändernas färg. hade visserligen inte så bruna/gula tänder före användningen heller :) Men vet att flera av dem som testat krämen säger att deras tänder blivit vitare, och att de märkte skillnad redan efter bara några användningar. Tror nog att den kan funka faktiskt :)

Tror jag i fortsättningen också kommer att använda denna tandkräm, så skön är den :) (beror på vad den kostar såklart, det har jag inte kollat)

Vill du också bli Buzzador och ha möjlighet att få testa och buzza om en massa fina produkter så kan du gå in på länken här.

logo

5 kommentarer Lägg till

 1. Niina skriver:

  Huomasin kyllä itsekin valkaisevan vaikutuksen. Harmittavasti tässä hammastahnassa ei ole yhdistetty kuitenkaan kaikkea tarvitsemaani – eli mulla on todella vihlovat hampaat ja se on oikeastaan ainoa syy, miksi en varmaan jatkossa käytä tätä. On oltava hammastahna, joka on tarkoitettu nimenomaan vihloville hampaille. :( Kiitos mahdollisuudesta kokeiluun! :)

  1. ninnukka skriver:

   Mulla on taas hammaskiviongelma, joten saa nähdä jos tämä tahna vaikuttaa siihen…

 2. Malin skriver:

  Jag diggar också tandkrämen som tandkräm, men vad e juttun med det blåa löddret?

  1. ninnukka skriver:

   Ju blåare lödder, desto vitare tänder säger reklamen :D

  2. ninnukka skriver:

   Ju blåare lödder, desto vitare tänder säger reklamen :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s