I arbetskodjungeln

on

Hjälp! hurdana arbetsskor skall man ha på kontor? De skall passa till jeans, strumpyxor+kjol, thights+vanliga strumpor, gärna ha lite klack, gärna sitta stadigt på fötterna (måste springa en hel del i trappor här), inte vara för varma, inte vara för tantiga, inte för dyra, svarta såklart, inte ha för mycket ljud då man går, bekväma osv. osv. Åh, så svårt!

60-2398 64-2443 R1111B00X-802@1_1 TH111B012-802@5_1

På min tidigare arbetsplats använde jag ett par sönderslitna fejkcrocs på vintern (med yllesockor i, för där var så svinkallt!) och så hade jag ett par snyggare skor med lite klack i skåpet som jag använde då vi fick gäster :) Ofta hade jag mina vinterskor också på mej hela dagen. Men min nya arbetsplats känns inte riktig crocsig.. Inte har vi nån dress code här heller, men vill gärna ändå klä mig lite städigare då man ju rör sej bland folk här lite oftare än då jag satte i telefonväxeln… Men vad svårt att veta hurudana skor man skall ha! Hurudana har ni andra kontorsråttor där ute?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s