In your face!

on

I lördags på diabeteskursen stod det mätningar på programmet. Lite halvnervöst var det… Vet ju nog att mitt BMI och midjemått är lite högre/större än vad det borde vara, men nu skulle det också mätas fettprocent och det har jag inte gjort förut. Och måste nog erkänna att jag blev lite paff då jag såg resultat! Usch fy! Nästa halva jag är ju fett! NU måste det göras nånting åt det här. Kanske helt bra att få fettprocenten upptryckt i ansiktet emellanåt :) (var faktiskt ut på promenad igår efter att jag kom hem, och har planerat göra samma idag, få se :) )

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s