Bloggtorkarlistan

on

 

Jaja, inläggen kommer inte riktigt med nån fart just nu. Och känner inte att jag har så mycket att blogga om heller, så därför tänkte jag nu fylla i en liten lista som jag hittade på Hannas blogg, som i sin tur lånat listan av Linn. Så här kommer den:

Dagens planer:
Det är måndag och jag är i normal ordning måndagstrött, så har inte gjort några speciella planer. Efter jobbet tänkte jag vattna i mammas växthus, sen till butiken och köpa kikärter och torkade aprikoser, för jag tänkte göra en ny grönsakscurry till middag. Få se. Sen soffhäng och tidigt i säng. Typ.

Min lunch kommer att bestå av:
Nu har jag ju ätit lunch redan, den bestod av snålsoppa, två skivor bröd och en salladstallrik. Lite för mycket kolhydrater för att mitt blodsocker skall gilla det, men brödet var bara så gott, så jag var tvungen att ta två skivor. Fast jag skulle klarat mig utan bröd. Tog 6 enheter bolus, troligen för lite….

Vädret utanför mitt fönster är:
Mulet. Vaknade till värsta åskvädret i natt och i morse regnade det massor.

Inatt drömde jag:
Jag är urusel att komma ihåg vad jag drömt (sover så djupt), så på den här punkten har jag ingenting att komma med…

Igår hände detta:
Ja, igår var ju en spännande dag. Vaknade upp med liten baksmälla. Hade ju gått hem redan halv två på natten från festandet, så mådde faktiskt helt okej. Gick ner till Linda för att äta gårdagens pizzarester och så låg jag i hennes soffa och halvsov en stund. Kramade och borstade hennes hund också. Sedan lackade jag naglarna i tonårsstil (8 svarta och 2 gråa…) och så bakade jag en vegepaj till middag. På kvällen var jag till Anna och paojkarna på kaffe och lite skitsnack. Perussunnuntai :)

Dagens outfit består av:
Svart blus, svarta jeans, svarta strumpor och svarta conversetossor. För att pigga upp denna begravningsklädsel så har jag en mörkgrön scarf med svarta dödsskallar runt  halsen….

Det här är min favoritlåt just nu:
Oj, det var svårt…. Hm. Återkommer om jag kommer på nån favvo…

Den här sommaren har jag lärt mig något nytt:
Jag har ju lärt mej en massa nytt på jobbet ju! Lär mej nånting alla dagar. Nåt annat nytt, näe, tror inte det.

Nästa fest jag ska gå på är:
Inte så många partyn på gång här nu…. I oktober skall vi åka till Malax med girlsen, så då blir det kanske lite party :) Men inga egentliga fester är inplanerade :(

Just nu är jag irriterad på:
Just idag är jag inte så irriterad. Igår kändes det som om allt var fel. Jag försöker hårt att inte irritera mej på saker. Inte varjefall på onödigt tjafs som jag inte kan påverka. Jo, jag hör till dem som är irriterade på alla moppen som kör omkring och stör. Men vet ni, nu har de grävt upp vägen utanför mitt sovrumsfönster (lägger nya kablar) så nu kör de inte där på kvällarna :)

Däremot vill jag rekommendera:
Den nya lilla mexikanska restauranden Taco Nito i Åbo. Oj nam, gå dit och ät!

2 kommentarer Lägg till

  1. bebs81 skriver:

    Vi har gått om varandra igår då, för vi var hos dem på eftermiddagen. :)

    1. ninnukka skriver:

      Jo, jag ko, en halv timme efter att ni farit…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s