Litern…

on

”Hur går det med Ninnus liter?” Jag förstår att ni alla är jätteintresserade hur långt jag kommit på min liter, eller hur? Klart det. Nå, jag har nu samlat blodsockerstickor sedan 1.4.2013 och kommit så här långt:

WP_20130817_005Med tanke på hur mycket jag mäter (~10 ggr per dag) och att jag faktiskt samlat ALLA stickor, så tycker jag det här går ganska långsamt… Vad kan här vara? 3 dl kanske. Nå, vi samlar vidare :)

Hur går det med er andra samlare där ute?

En kommentar Lägg till

  1. Pingback: Påsar |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s